5 december 2023
Fotopagina VVL
Opendag2010
 

 
 
 
 
  Jubileumfoto's Open Dag zaterdag 4 september 2010 6 januari 2012

Zaterdag 4 september was het dan zover: de Open dag van Volkstuinvereniging Levenslust. Het mag wel gezegd worden dat deze een groot succes was, niet alleen vanwege het weer, maar ook door de grote aantallen bezoekers en het vele voorbereidende werk van het bestuur en de jubileumcommissie die dan ook een grote pluim verdienen !
Fons Wijnacker, A. Leeuwenburgh en M. Krijgsman maakten voor ons de volgende foto-impressie.
Voor een overzicht van alle jubileuminformatie kunt u kijken op de Jubileumpagina 2010.

Album 1: Algemene impressie

Het voorplein van Levenslust was tijdens de open dag het centrum van gezelligheid en de plaats om andere mensen te ontmoeten. Kraampjes die opgesteld waren: informatiestand van de vereniging/speurtocht, groente en fruit kraam, de Levenslust Tuinwinkel, Velt.be (Ecologisch Leven en Tuinieren), vereniging Groei en Bloei, en Stichting Kika. Leden van Levenslust hadden grote hoeveelheden groente, fruit en vele soorten jammetjes ingeleverd voor de groentekraam waarvan de opbrengst naar Kika ging. Ook kon men meedoen aan een workshop bloemschikken of gezellig in de zon zitten aan een van de tafeltjes onder het genot van een drankje. De hele dag door kwamen mensen een bezoek brengen aan het complex van Levenslust en weer kon absoluut niet beter zijn. Voor de kinderen was er een speurtocht over het complex waarbij gezocht moest worden naar diverse soorten groenten. Verschillende leden hadden hun tuin opgesteld voor het bezoek en veel bezoekers verbaasden zich over de grootte van het complex en de variatie aan tuinen.

Album 2: Levenslust tijdens de Open dag

Het complex van Levenslust stond er tijdens de Open dag prima bij. Ook al was het al september, er groeide en bloeide nog van alles en het complex stond er zeker niet minder mooi bij als in juli of augustus.

 

 

Album 3: Barbeque

De Open dag werd afgesloten met een gezellige barbeque voor de leden.

Sponsor van Levenslust