5 december 2023
Fotopagina VVL
Tuinfotos2012
 

 
 
 
 
Albums Tuinfoto's 2012

Foto's van bloemen, groente, fruit en andere bijzondere gebeurtenissen in 2012

01 Appels en meer in januari

Fons wist het toch weer spannend te maken in januari met zijn foto's van de appels hoog in de boom. Kijk met hem mee door de lens.

02 Levenslust in de sneeuw

In februari werden we enkele dagen getrakteerd op een wit Levenslust. Het was niet zo'n dik pak sneeuw als vorig jaar waarbij je met je voeten diep in de sneeuw zakte, maar het was ook nu weer de moeite waard voor mooie witte plaatjes. Foto's van Fons Wijnacker, M. Krijgsman en A. Leeuwenburgh.

02 Levenslust in panorama

M. Krijgsman maakte deze ontzettend mooie panoramafoto's van Levenslust in februari 2012. Bekijk Levenslust eens op een sprookjesachtige manier !

02 Levenslust na vrieskou

Op deze foto's gemaakt door Fons Wijnacker is goed te zien wat de vrieskou met planten doet.

03 Lente op Levenslust

Het is weer lente op Levenslust. De eerste blaadjes komen aan de bomen en de Narcissen bloeien volop en de tulpen beginnen te komen. Iedereen is druk bezig de grond van zijn tuintje te bewerken en de eerste aardappels zitten al weer in de grond. Een rondje op Levenslust leverde daarom ook mooie plaatjes op.
Foto's: A. Leeuwenburgh

04 Bloemen in april

Fons ging er weer op uit met zijn camera en maakte deze mooie bloemenfoto's in april. Hij spotte daarbij nog een slak op een merkwaardige plaatst....zie jij hem al ?

06 Bloemen in juni

Overal op Levenslust waren de afgelopen maand de mooiste bloemen te vinden. Fons legde ze voor ons vast met zijn digitale camera.

09 Nazomer op Levenslust

Het is weer september en de nazomer is aangebroken. Tijd voor de pompoenen, maar ook van de appels en de perenoogst. Iedere maand levert zijn eigen bloemen. Zo ook september. Foto's gemaakt door Fons Wijnacker.

10 Herfst op Levenslust

Nu is de herfst toch echt aangebroken. Hier en daar zie je het blad veranderen aan de bomen en gaat het zomergroen naar herfstbruin in al haar tinten. Maar kijk is wat een bloemen nog op Levenslust.
Foto's gemaakt door Fons Wijnacker.

11 Herfst deel II

De herfst zet door op Levenslust. Er wordt druk gespit en mest naar de tuinen gereden.
Foto's gemaakt door Fons Wijnacker.

12 Kerst op Levenslust

In december zette de eerste vorst in wat voor mooie plaatjes zorgde als het net geregend had. Ook de kerst deed zijn intrede met een mooie boom voor het tuinhuis geschonken door Ruud.
Foto's gemaakt door Fons Wijnacker.

Ingezonden door leden in 2012

In dit album staan diverse losse foto's ingezonden door leden van de vereniging. Ook u mag uw foto's inzenden.

Sponsor van Levenslust