5 december 2023
Fotopagina VVL
Tuinfotos2009
 

 
 
 
 
Albums Tuinfoto's 2009

Foto's van bloemen, groente, fruit en andere bijzondere gebeurtenissen in 2009

01 Winterlandschap in januari album 1

In de winter kan Levenslust als ijsparadijs bewonderd worden.

Ingezonden door A. Leeuwenburgh

 

01 Winterlandschap in januari album 2

In de winter kan Levenslust als ijsparadijs bewonderd worden.

Ingezonden door Peter Willeboordse.

 

02 Sneeuwlandschap in februari

Op speciaal verzoek van de webmaster ging Fons Wijnacker nog is even langs op Levenslust om deze mooie foto's van het winterse landschap te maken nadat het net gesneeuwd had. Dankjewel Fons ! We zijn er weer erg blij mee.

03 De eerste tekenen van nieuw leven

Het was even zoeken maar na wat speurwerk zag je dan toch de lente eindelijk doorbreken op allerlei mooi plekjes. Hier de mooiste kiekjes ! Hoe zal het er over een paar weken uitzien ? Gaat u ook op jacht met de camera ? Misschien maakt u wel de foto van de maand !

03 Jong geleerd is..

Ook dit jaar kunt u weer uw foto's van kinderen of kleinkinderen insturen die een actieve (of passieve) bijdrage leveren aan het complex en misschien zelfs hun eigen stukje tuin hebben. Hier een foto van de nieuwste telg van de vereniging.

04 Bloemen van dichtbij

De mooiste bloemen van dichtbij gemaakt in april.

  

  

04 Het hart van de Tulp

Neem een kijkje in deze wonderbaarlijke wereld en verbaas u over de kleuren van de natuur. Ook deze foto's zijn gemaakt in april.
Ingezonden door A. Leeuwenburgh.

04 Rondje complex begin april

Het is weer volop lente bij Levenslust. De vogeltjes fluiten, overal komen nieuwe blaadjes aan de bomen en er bloeit van alles. Hier en daar zijn mensen al hard in hun tuin aan het werk om paadjes aan te leggen, hun gefreesde grond te harken en de eerste zaadjes in de grond te stoppen. Met mijn camera en een voorliefde voor bloemen en een blauwe lucht ging ik weer op pad. We zullen deze zomer proberen ook de diverse soorten groente is mooi in een album te krijgen.
Ingezonden door A. Leeuwenburgh

04 Voorjaarsbloemen op de tuin

In het album voorjaarsbloemen gemaakt door onze huisfotograaf Fons zien we de verborgen plekjes van het complex. Verbaas u over de hoeveelheid verschillende bloemen en adem de sfeer van de frisse morgendauw.

05 Rondje complex begin mei

Wat een verschil weer met het rondje complex begin april. Het is groen op volkstuin Levenslust ! Er komt van alles op aan groente en overal zie je netten ter bescherming van de vogels. Het lijkt wel of de bloemen even een adempauze nemen om te wachten tot de Open Dag, maar die paar bloemen die er zijn, zijn extra mooi !
Ingezonden door A. Leeuwenburgh.

07 Bloemen in juli

Nieuwe bloemenfoto's van deze maand gemaakt door Fons Wijnacker met mooie close ups van insecten.

  

08 Bloemen in augustus

Dit album bevat een verzameling van de mooiste bloemenfoto's gemaakt de afgelopen weken op Volkstuin Levenslust. Verwonder u over de pracht van de natuur.

09 Vruchten in de nazomer

Ingezonden door Fons.

 

Sponsor van Levenslust