5 december 2023
Volkstuinvereniging Levenslust
Nieuwsbrief
 

 
 
 
 
Informatie Nieuwsbrief

De vereniging zal voortaan via kortere nieuwsbrieven toegespitst op 1 onderwerp communiceren naar haar leden in plaats van een maandelijkse of tweemaandelijke nieuwsbrief. U kunt zich opgeven om deze berichten per mail te ontvangen.

De nieuwsbrief van Volkstuinvereniging Levenslust wordt uitgebracht in pdf formaat en per e-mail naar alle leden gestuurd die zich daarvoor hebben opgegeven.

Contact met de redactie

Heeft u een vraag of opmerking voor de redactie van de nieuwsbrief of wilt u misschien wel redactielid worden of in andere vorm een bijdrage leveren aan de nieuwsbrief of de artikelen op de website dan kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Nieuwsbrief Archief

In de nieuwsbrief worden de laatste ontwikkelingen mbt de vereniging en tuinieren op Levenslust besproken. Er wordt altijd even terug gekeken op de afgelopen periode en eventuele afspraken nog is op een rij gezet. Ook wordt er advies gegeven mbt tuinieren, bemesting, en bestrijding van ziektes en zo nu en dan wordt er iemand in het zonnetje gezet die belangrijk werk verrricht voor de vereniging of op een andere manier eruit springt.

In het nieuwsbrief archief vindt u alle nieuwsbrieven van geheel 2007 t/m 2021. U kunt ze op het gemakje nog eens rustig nalezen en eruit halen wat voor u van belang of interessant is.

Nieuwsbrief ontvangen ?

Wilt u de nieuwsbrief van Levenslust per e-mail ontvangen. Geef dan even uw gegevens door via het contactformulier.

Redactielid worden ?

Het redactieteam van de nieuwsbrief is op zoek naar nieuwe leden. Als redactielid levert u een inhoudelijke bijdrage aan de nieuwsbrief. Kennis van tuinieren en alles wat daarbij komt kijken is een voordeel. Interesse (en tijd) ? Meld u aan of vraag meer informatie.

Sponsor van Levenslust