5 december 2023
Volkstuinvereniging Levenslust
Online opgeven voor...
 

 
 
 
 
Tuinwinkel Online opgeven voor... 27 juni 2010

U kunt zich in de tuinwinkel opgeven voor het frezen van uw tuin en de aanvraag van een vakantiepas. U kunt dit ook online doen via onderstaande formulieren. Vergeet niet (als dat aangegeven is) het geld over te maken op het rekeningnummer van de tuinwinkel.

Vakantiepas

Gaat u met vakantie ? Iemand anders past op uw tuin ? Vraag dan een vakantiepas aan voor deze persoon anders mag deze persoon niet op uw tuin komen. U kunt onderstaand formulier downloaden, uitprinten en invullen en vervolgens afgeven in de tuinwinkel gedurende de openingstijden. Zij zullen deze dan aftekenen zodat u uw exemplaar af kunt geven aan degene die uw tuin tijdens uw vakantie bijhoudt. Deze pas moet deze persoon ten alle tijd bij zich hebben op het complex en leden van het bestuur kunnen vragen naar vertoon van deze pas.
Download vakantiepasformulier (*pdf formaat)

Frezen

U heeft de mogelijkheid om in het voorjaar uw tuin te laten frezen door de vereniging. Dit kost € 40,-- voor een hele tuin. Een halve tuin kost € 25,--. U kunt zich hier voor opgeven via het contactformulier. Het verschuldigde bedrag kunt u overmaken op bankrekening NL 58 RABO 0389360406 tnv Tuinwinkel Levenslust en met vermelding van frezen en uw tuinnummer. Vermeld ook of het om een halve of hele tuin gaat of eventuele andere bijzonderheden.

Compost of mest

Ook dit jaar wil de vereniging weer gezamenlijk compost, stalmest en paardenmest bestellen die voor u, als leden, per kruiwagen beschikbaar is. U hoeft zich hier niet voor op te geven. Er wordt een aantal maal geleverd en afrekenen kan in de tuinwinkel. De prijs zal op een bordje erbij vermeld worden of op het prikbord staan.

Sponsor van Levenslust