5 december 2023
Volkstuinvereniging Levenslust
Informatie
 

 
 
 
 
Informatie Vereniging

Tuinieren op Volkstuinvereniging Levenslust

Het complex
Volkstuinvereniging "Levenslust" te Vlissingen is een volkstuinen-complex met 220 tuinen. De grootste tuinen zijn 250 vierkante meter, maar er zijn ook al tuinen van 125 m2.

Wat kan en mag er allemaal
Op de tuinen mag men een kas, huisje of schuurtje plaatsen. U heeft daarvoor wel een vergunning van de gemeente nodig. Er is een gezamelijke inkoop voor zaden en meststoffen. Ieder onderhoudt zijn eigen tuin en het algehele onderhoud klaren we samen.

Inlichtingen
Voor inlichtingen over het huren van een tuin kunt u contact opnemen de secretaris van de vereniging via het contact formulier. Of kom gewoon eens langs op het complex aan de Vlissingsestraat t.o. Intratuin in Vlissingen. Ons verenigingsgebouw is op zaterdagmorgen geopend tussen 10 en 12 uur. Van het bestuur is er dan altijd iemand aanwezig die u dan kan inlichten over het huren van een tuin op ons complex.

Agenda

Via de Levenslust Agenda bent u het hele jaar door op de hoogte van de activiteiten van de vereniging.

Bestuur

Informatie over de samenstelling en taakverdeling van het bestuur.

Contact

Contact opnemen met de vereniging. Heeft u belangstelling voor een tuin of een andere vraag aan de vereniging neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt dit formulier ook gebruiken voor het doorgeven van een tuintip, een lekker recept gemaakt van groenten of fruit van eigen tuin of het doorgeven van een (nuttige)website.

Route

Volkstuinvereniging Levenslust is gelegen tussen Vlissingen en Koudekerke tegenover de Intratuin.

Sponsor van Levenslust