5 december 2023
Volkstuinvereniging Levenslust
TUINLINKS
 

 
 
 
 
TUINLINKS Sites van Leden

Op deze pagina vind u websites van leden van Volkstuinvereniging Levenslust. Heeft u ook een tuinwebsite ? Stuur ons de link en wij plaatsen hem hier.

127 - Siertuin Foto's (website tijdelijk niet beschikbaar)

Vrolijke website met maandelijks nieuwe foto's, interessante weetjes en speciale thema albums bijvoorbeeld over jam maken. (website tijdelijk niet beschikbaar)

143 - Voormalige website van Zaaiclub Walcheren

Website van de dames van tuin 143 die met veel plezier allerlei zaden kweken voor hun zaaiclub.

GroeiBloei afdeling Walcheren

Groei&Bloei afdeling Walcheren is een actieve vereniging voor en door liefhebbers van bloemen en planten waarbij tuinieren en bloemschikken centraal staan. Het doel van de vereniging is het delen van kennis over tuinieren en bloemschikken. Dit doen we door middel van het organiseren van lezingen, workshops, excursies, open tuinen, planten ruilbeurzen, reizen en educatieve projecten op scholen. 

Velt Zeeuwse Eilanden

Tuin 112 is de thuisbasis van de werkgroep 'Velt-Walcheren'. Velt is de Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren. Er gebeurt echter nog veel meer op Tuin 112. Regelmatig worden er dingen georganiseerd. Tuin 112 is te vinden aan de Korenbloemlaan op Levenslust.

Verwante websites:

https://www.facebook.com/groups/1732052387122163/

https://velt.nu/velt-zeeuwse-eilanden

https://www.facebook.com/groups/zadewerkgroepvelt/

https://landschapsbeheerzeeland.nl/werkzaamheden/zeeuwse-volkstuinen

WVO Zorg

In het groene hart van volkstuinencomplex Levenslust, tussen Vlissingen en Koudekerke, ligt Het Tuinhuis. Het Tuinhuis is een fijne ontmoetingsplek waar mensen met geheugenproblemen of beginnende dementie en hun mantelzorger welkom zijn. Voor een praatje, een bakje koffie, een leuke activiteit of dagbesteding.

Kijk ook voor meer informatie en foto's op de WVO Zorg pagina op de website van Levenslust

Sponsor van Levenslust